Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Cum faci sa ai un an nou bun și foarte bun?!

Autor:

23.11.2022

Anul Nou abia a început și e momentul potrivit pentru a ne stabili preocupările. Indiferent dacă stabilești obiective doar pentru tine personal sau pentru întregul salon, asigură-te că îți rezervi ceva timp pentru a-ti planifica activitățile. Vezi mai jos cateva idei si obiective pentru saloane și stiliști!

Lipici la clienti )))

Pentru a păstra și a atrage clienții  în acest an, trebuie să acționezi proactiv. Sărbătorile sunt momentul perfect pentru a pune accente personalizate tuturor serviciilor tale. Tuturor ne plac cadourile si surprizele, indiferent dacă este vorba despre o frizura gratuită, un tratament pentru clienții loiali sau o aranjare pentru toate clientele venite la vopsire - detaliile te vor ajuta cu adevărat să te evidențiezi. În plus, trimite mesaje de sărbători sau chiar telefoneaza clienții fideli. Îți vei surprinde într-un mod plăcut clienții, facandu-i sa revina cat mai curand. Vezi și alte idei de promoții pentru salonul tau în articolul nostru dedicat.

Stop plictiseală)))

Asteptarea este grea și deseori plictisitoare. Dar nu în cazul tău!!! De multe ori, stilistii petrec timp liber la salon așteptând să vină următorii clienții. În loc să aștepți, folosește fiecare minut pe care îl ai liber pentru a citi despre noi tendinte și tehnici din domeniul beauty. Încearcă noi stiluri și tratamente de par pe colegii tai. Sau contactează clienții recenți să verifici cum își îngrijesc părul și dacă urmează sfaturile tale.

Fii in trend!!!

Domeniul beauty este în continuă dezvoltarea. Lumea este plină de idei creative, tehnici noi, tehnologii avansate. Scanează rețelele de socializare pentru a te inspira de la stiliștii tăi preferați sau pentru a învăța noi tendinte și tehnici. Există atât de multe tutoriale și ghiduri online pentru a-ți lărgi orizonturile și a fi mereu în trend cu serviciile pe care le oferi.

Si din nou…social media)))

Cu siguranță ești acolo… pe facebook, instagram, tic toc, etc… Cu puțin efort acestea pot deveni magnete pentru clienții tăi. Utilizarea canalelor de social media este în prezent cea mai bună modalitate de a-ti comercializa serviciile. Postarea regulată cu un stil consecvent este cheia pentru a te face remarcat! Asigura-te că ai pagini de Facebook și Instagram care sunt dedicate exclusiv activității din salon, lăsa lucrurile personale pentru conturile personale. Apoi, alegeți un fundal potrivit pentru fotografii. Imaginile pe un fundal deschis, cu iluminare bună și distragere minimă a atenției, funcționează întotdeauna mai bine. Utilizează hashtag-uri relevante, eticheteaza conturile de profil ale produselor sau instrumentelor pe care le-ai folosit și asigură-te că etichetezi locația - acestea toate îmbunătățesc șansele ca munca ta să fie văzută de clienții și potențialii clienți.

Ai grijă de tine)))

Cu zilele lungi la salon, uneori nu ai timp sau chiar uiți să te alimentezi echilibrat și corect. Cu toate acestea, să mănânci la timp, să bei lichide suficiente și să te odihnesti în mod regulat este cheia unei cariere lungi și de succes în această industrie solicitantă. Începe sa mergi la sala sau sa practici o activitate care te va relaxa. Pentru a fi cel mai bun stilist pentru clienții tăi, ai nevoie de energie și rezistență. Și da…ai nevoie sa arăți bine, sa fii aranjată, stilată. Ești  sursă de  inspirație pentru clienții tăi!!!

Ieși din anonimat)))

Participă la evenimentele din domeniul beauty. Se organizează diverse concursuri la care poți participa pentru a-ți prezenta realizările și ideile creative. Asta te va ajuta să  fii remarcat și apreciat de clienții și colegii tai, te îmbogățește cu noi experiențe. Și cel mai important, indiferent de rezultat, gandeste în format de câștigător! Ai doar doua lucruri de analizat : Ce a ieșit bine?! La ce mai am de lucrat?

Și totuși…la ce mai am de lucrat?)))

Educația este cel mai important lucru pe care îl poți face pentru meseria ta. E cea mai buna investiție în TINE!!! Tehnici și produse noi sunt în permanentă dezvoltare și a fi un mare stilist înseamnă și a cunoaște cele mai recente tendințe din industria  beauty.

La desert …un pic de marketing condimentat cu educație financiară)))

Știi că poți câștiga foarte simplu bani suplimentar din vânzarea produselor îngrijire? Şansele tale de a avea vânzări de produse cresc foarte mult atunci când vorbesti în mod constant despre ele. La scafa, întreabă clienții despre rutina lor și ce primesc/nu obțin din rutina lor actuală. Apoi, discuta despre beneficiile utilizarii anumitor produse, de ce/cum acest produs actioneaza și cum va ajuta parul sa arate mai bine. Vorbește despre rutina de îngrijire a părului și modul corect de utilizare a unui produs. După ce ai explicat, propune clienților să țină în mână produsele și să își atingă părul pentru a vedea diferența. Sugerează câteva produse dintre preferatele tale. Iar înainte de a pleca întreabă dacă au întrebări.

Alege sa fii alături de oamenii care inspiră și să lucrezi cu parteneri de încredere. Fii pozitiv și consecvent în tot ce faci, și anul 2023 va fi unul frumos!

Estel Romania - partener de încredere al hairstilistilor.

sus