Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Cum obtii un blond ideal in salon. Mituri si solutii

Autor: Ana Honcu

17.03.2021

Mituri există nu doar despre blonde, dar și despre vopsirea în blond. În pofida faptului că deja de două secole produsele cosmetice se utilizează la decolorarea părului, mai multe mituri și stereotipuri circulă despre această procedură.

Arta coafurii, ca orice artă, are multe instrumente pentru a face viața mai colorată și mai interesantă. Unul dintre instrumentele coafatului este deschiderea părului.

Acum, în secolul XXI, hairstiliștii pot face ca dorințele clienților să se împlinească, să-și realizeze potențialul creativ la maxim și să depășească temerile nefondate despre decolorare. Principalul lucru necesar pentru aceasta este încrederea. Acesta este cel mai puternic leac împotriva oricăror mituri, chiar și înrădăcinate. Mai ales daca ai la îndemână produsele profesionale Estel.

Mitul 1 - Deschiderea cu 5 tonuri de la nivelul 4 de culoare este o fantezie

Formula inovatoare a vopselelor Blond Bar Couture asigura deschiderea cu 5 tonuri începând de la nivelul 4 natural. „Super deschiderea” în descrierea acestei vopsele de păr nu este doar un epitet, ci o caracteristică demonstrată a produsului.

Mitul 2 - Este imposibil să deschizi și să nuanțezi părul cu o singură vopsea

Vopseaua Blond Bar Couture deschide și nuanțează în același timp. Este suficient să modificați raportul de vopsea și oxidant, dacă este necesar, adăugați un modulator de culoare la amestecul de vopsea - și puteți nuanța. Acum, stilistul poate deschide ușor părul clientului și nuanța uniform pe toată lungimea, folosind un singur produs multifuncțional. Vopseaua BBC uniformizează granița dintre zona rădăcinii și linia părului vopsit și face posibilă obținerea de nuanțe curate și de lungă durată.

Mitul 3 - La deschiderea părului, este dificil să controlezi intensitatea culorii

Vopseaua Blond Bar Couture actioneaza ca un sistem inteligent și are două moduri: Rich Color și Light Color. Datorită modurilor de culoare, stilistul are posibilitatea să controleze intensitatea nuanței în timpul colorării. Cu primul mod, puteți crea tonuri mai saturate, al doilea vă permite să obțineți o nuanță de culoare mai transparentă.

Mitul 4  - Deschiderea culorii părului=deteriorarea părului

Vopseaua Blond Bar Couture este absolut inofensivă pentru scalp și are grijă de păr chiar în timpul procedurii de vopsire. Blond Bar Couture conține o matrice unică de biopolimeri, care, transformându-se într-o peliculă ultra-ușoară pe păr, îl protejează de eventualele efecte negative. În același timp, pelicula protectoare lasă pigmenții de vopsea și componentele îngrijitoare să treacă liber, fără a afecta nuanța culorii. Vopseaua conține substanțe cationice valoroase. Acesta este garantul calității sale fără precedent. Substanțele cationice îngrijesc părul direct în timpul vopsirii, restabilind rapid zonele deteriorate atât la suprafață, cât și la nivelul profund al părului. Părul devine mai puternic, mai elastic și mai moale.

Mitul 5 - A transforma o brunetă în blondă consumă mult timp, este costisitor, dificil ...

Vopsirea cu Blond Bar Couture durează aproximativ 40-50 min și nu necesită consum suplimentar de timp și energie. Vopsea, oxidant, modulator - tot ce are nevoie un stilist. În același timp, datorită unui aspect nou asupra raportului dintre vopsea și oxidant, consumul de produse este extrem de economic. Blond Bar Couture este o soluție rapidă, profitabilă, precisă, sigură și frumoasă la problema deschiderii părului inclusiv si pentru cel saten foarte întunecat.

Mitul 6 Întreținerea unei culori de blond rece este foarte complicată

Cu produsele Blond Bar Couture este foarte ușor nu doar să obții un blond rece ideal în salon, dar și să îl menții frumos pe un timp indelungat. Acum hairstiliștii au la îndemână diverse produse pentru neutralizarea nuanțelor de galben, repigmentare și reînnoire a culorii, stratificarea culorii blonde, îngrijirea părului cu produse create special pentru par blond. Vezi mai multe detalii despre produsele BLOND BAR COUTURE aici.

Acum când am demontat toate miturile, hai să creăm un blond inteligent! Cu serviciul Blond Bar Couture visurile se împlinesc!

Așa se creează capodopere în saloanele de înfrumusețare. De către hairstiliști inspirați cu cele mai bune produse la îndemână.

Crează blond inteligent cu Blond Bar Service!

ESTEL Professional - partener de încredere al hairstiliștilor!


Daca esti hairstilist și îți dorești să lucrezi cu produsele ESTEL Professional, înregsitrează acum cont persoană juridcă, primește prețuri speciale, consultare și comandă produse online pentru salonul tău.

ÎNREGISTREAZĂ-TE


 

sus