Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Sfaturi de frumusețe pe timp de carantină

Autor:

17.04.2020

Saloanele de înfrumusețare sunt închise. Este imposibil să-ți faci o retușare, un tratament, o vopsire, tunsoare sau chiar o manichiura. Și totuși, părul continuă să crească, unghiile la fel și manichiura arată din ce în ce mai rău. Unii vor fi încercat deja să scurteze bretoanele care încep să devină ca o perdea în fața ochilor, ori s-au aventurat mai departe și s-au tuns singuri. Multe blonde întorc spatele oglinzii și decid să-și decoloreze singure părul, iar din șuvițe nu a mai rămas nimic după vopsirea acasă. Dar de multe ori rezultatul nu este ceea ce sperăm. Îți oferim câteva sfaturi pentru a avea grijă de părul tău, fără a face un „masacru”, în timp ce așteptăm sfârșitul carantinei și redeschiderea saloanelor de înfrumusețare.

 

1. "Lasă părul să se odihnească!"

Profită de această perioadă de carantină pentru ați lăsa părul să se odihnească. Fă-ți timp pentru a avea grijă de el înainte de sezonul estival. Spune La revedere pentru o perioadă plăcii de păr, ondulatorului, periajului etc.

 

2.  „Spațiază șamponările”

Bunvenit șamponărilor mai distanțate. Le poți face o dată sau de două ori pe săptămână. Apoi aplică un tratament profesional de calitate (măști de păr sau tratamente SPA), de fiecare dată pe părul umed, de la jumătatea lungimii până la capete. Respectă timpul lor de acționare de aproximativ 15 minute.

 

3. „Nu îți tăia bretonul acasă!”

Personal, vă sfătuim să nu-ți tai bretonul acasă. Optează pentru o bentiță chic, un accesoriu prins într-o parte - sunt  la modă acum!

 

4. „Coafat-decoafat”

Între timp, pledează pentru coafuri simple, naturale. Îți poți prinde părul dezordonat sau lejer, într-un stil simplu și firesc ( de exemplu un coc cu suvițe rebele către față). Este natural, ușor de făcut și, mai ales, nu dăunează părului. Poți folosi cu încredere un spray în genul beach-waves (Taffeta Haute Couture sau Thalasso) care va accentua nota de naturalețe și spontaneitate.

 

5. „Atenție la vopsit părul”

Din nou, evităm experimentele acasă. Chiar și cu instrumentele disponibile astăzi, colorarea rămâne o adevărată abilitate, de profesionist. Respectă-ți hairstylist-ul și munca care a depus-o în părul tău. Nu-ți vopsi singură părul si evită greșelile de auto-vopsire. Corectarea greșelilor te va costa ulterior mult mai mult timp și bani.

Optează în schimb pentru măștile cu pigment (vezi măștile Newtone Haute Couture), care, în doar câteva minute, îți vor împrospăta culoarea. În caz contrar, poți purta o șapcă sau eșarfă.

 

6. "Așteaptă!"

În sfârșit, cel mai bun sfat pe care ți-l putem da este să aștepți sfârșitul carantinei și să nu faci nimic, cu excepția îngrijirii, desigur!

 

7. „Și pentru bărbați ...”

Pentru bărbații care nu mai pot suporta să aibă părul prea lung, avem o veste: după vara 2020, moda bărbaților va fi părul lung! "  ☺ Poți alege de asemenea să porți o șapcă, sau să-ți aranjezi lejer părul cu o ceară de păr, argilă sau gel. Vezi aici câteva asemenea produse (Alpha Homme Styling)

 

8. Dacă ai ojă gel îndepărteaz-o singură pentru a evita complicațiile ulterioare. Ai nevoie doar de cateva produse (folie de aluminiu, acetona, un buffer, ulei pentru cuticule și o pilă pentru unghii) și vei avea unghiile naturale. Utilizează cât mai des cremele pentru mâini pentru hidratarea pielii.

 

Nu uita că specialiștii nostri sunt la dispoziția ta pentru orice consultație online sau la telefon și te vor ajuta cu cele mai profesionale recomandări.

Pe timp de carantină hai să învățăm să ne apreciem naturalețea. Să avem grija de sănătatea noastră și a celor dragi. Să facem o pauză și să reflectăm asupra etapei următoare. Iar părul nostru cu siguranță ne va spune mulțumesc.

Noi va mulțumim pentru că stați acasă!

sus