Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

ESTEL LOVE. ESTEL VERY. ESTEL EVER. Mai multă dragoste, pasiune și iubire...

Autor: Estel Romania

01.07.2019
image
image
image
image

Colecția exclusivă de produse-companioni create pentru a susține parfumurile ESTEL LOVE, ESTEL VERY și ESTEL EVER s-a extins.

Colecția a fost completată de spray-ul bifazic pentru păr, uleiul-elexir pentru duș și deodorantul-antiperspirant. Fiecare produs are aroma unuia dintre cele tre parfumuri: ESTEL LOVE, ESTEL VERY, ESTEL EVER. Aroma îndrăgostiților, pasiunii, iubirii eterne.

Sprayul bifazic acoperă părul cu un val unic și sesibil de parfum, protejează de temperaturile înalte, are efect antistatic, ușurează pieptănarea părului, îl face mai moale și mai neted.

Ulei-elexir de duș, cu un complex de 13 uleiuri prețioase, curăță delicat și hrănește, oferind o senzație de catifea și creând un nor ușor de miros fin.

Deodorant-antiperspirant îngrijește delicat pielea, controlează glandele, asigură prospețime și confort pentru o lungă perioadă de timp, oferă posibilitatea de a vă bucura de parfumul preferat.

Sclipitorul citrus-floral, impregnat cu prospețimea notelor de apă și dulceața ușoară a iasomiei? Contrast îmbiitor, cu note exotice de flori de portocal marocane, orhidee negre și rodii? Armonioasă și profundă, plină de consonanța dintre mere și fructul pasiunii, cedru și vanilie? Alegerea este după inima ta.

sus