Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

NOU! Exclusiv pentru saloane si hairstilisti - Elea Professional Artisto!

Autor: Estel Romania

15.03.2022

Brandul ELEA Professional ARTISTO a fost creat special cu utilizarea rețetelor tradiționale, compușilor naturali și tehnologia de fabricare utilizată în cele mai mari laboratoare din Franța, Germania și Elveția.
Produsele ARTISTO imbina tradiția și actualitatea si vor schimba radical viziunea modernă despre vopsit, permițând părului să se schimbe și să rămână la fel de frumos și sănătos. Formula unică de fabricare a gamei moderne cu produse fără sulfați  protejează părul cu delicatețe.

Formula pentru vopsire inovativă bazată pe trei componente ( Colorant + Oxidant + Fluid) , complexul unic de uleiuri și extracte din plante acționează protectiv asupra părului, nu deteriorează structura și menține sănătatea părului în timpul și după vopsire. Acest produs unic a fost fabricat pentru a demonstra lumii moderne că ceea ce își doresc femeile demult, poate să devină realitate.

Schimbă culoarea parului fără a-l deteriora!!!

Cu vopseaua permanentă ELEA Professional ARTISTO Color vei obține nu doar o culoare bogată și profundă dar și un păr sănătos și strălucitor!

Formula pentru o vopsire rezistentă și îngrijire a fost creată special pentru utilizarea profesională. Laboratorul nostru a prelucrat formula inovativă cu trei componente a vopselei pentru păr. Din observațiile specialiștilor noștri am concluzionat că mediul alcalin al vopselei pentru păr influențează asupra acțiunii compușilor activi. Adăugarea acestor componente înainte de amestecare asigură eficacitatea lor în timpul vopsirii. Compusul necesar părului, cel care va asigura acțiunile protective , luciul dar și culoarea rezistentă a fost adăugat într-un produs separat - Fluidul pentru strălucirea și culoarea rezistentă a apărului. Astfel pentru a obține amestecul pentru vopsire este necesar să combinam trei componente:

1. Vopseaua-cremă;
2. Oxidantul;
3. Fluidul pentru culoarea strălucitoare și rezistentă a părului.

Cu vopseaua Elea Professional Artisto puteti vopsi sau nuanta rezistent părul. Doar schimbă proporția de amestec a componentelor! Alegeți din paleta de culori moderne, acele  nuanțe pe care și le doresc clientele tale!

Vopseaua semipermanentă fără amoniac Elea Professional ARTISTO TONER - a fost creată pentru nuanțarea blondului cosmetic ( deschis din vopsea sau decolorat). Conținutul individual a pigmenților din vopsea pentru fiecare nuanță ofera părului nuanțe exclusiv saturate și atrăgătoare, conferă un luciu uimitor și protejează structura părului.

Produsele din gama SALON, categoria tehnică de îngrijire, se utilizează doar în saloanele de înfrumusețare. Aceasta include grupul produselor tehnice (sampon, balsam, masca dar si alte produse necesare) care vor fixa manopera de la salon și clientele vor ramâne mulțumite de culoarea părului mai mult timp.

Alege produsele ingrijire păr conform necesităților individuale ale clientelor.

Elea Professional Balance and Control - pentru necesități individuale pentru păr și scalp

Elea Professional Hydra Intense - produse fără sulfați pentru hidratarea intensă a părului

Elea Professional Color Save - produse pentru ingrijirea părului vopsit

Elea Professional Blond Collection - special creat pentru îngrijirea părului blond

Elea Professional Keratin - pentru regenerarea părului degradat

Elea Professional Oils Collection - uleiuri hranitoare pentru îngrijirea părului

Elea Professional Styling - produse de styling pentru aranjarea părului

Brandul ELEA Professional ARTISTO a parcurs o cale îndelungată pe parcursul istoriei sale de la tradiții la modernism, pentru a demonstra că în prezent produsele cosmetice pot cu adevărat să uimească cu grija lor pentru păr. Diversificare permanentă a sortimentului de produse, formule îmbunătățite pentru o vopsire mult mai sigură și cu grijă față de păr - formula de succes a brand-ului.

Descoperă noul brand profesional Elea Cosmetics Artisto! Clientii tăi vor fi mereu mulțumiți de rezultat, iar tu ai posibilitatea să obții o remunerare avantajoasă pentru munca și profesionalismul tău. 

Contactează managerul vânzari pentru mai multe detalii despre produse și oferta de preț!

sus