✦VEZI PROMOTIILE NOASTRE✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

ESTEL COUTURE LAB - serviciu personalizat pentru fiecare client

Autor: Estel Romania

19.06.2020

ESTEL COUTURE LAB - Mixology tech. Beauty game

Știm că ești un artist desăvârșit, un chimist dedicat și un inventator. De aceea Estel Professional te lasă să-ți creezi cu ușurință șampoanele, măștile și servicii personalizate, să te bucuri de creativitate și să îndeplinești fără efort visurile clienților.

 ESTEL a creat COUTURE LAB 2020 jocul-beauty pentru saloanele de infrumusetare in Romania

COUTURE LAB este un joc în care toți sunt câștigători.

Tu și clientul tău. Oferind un serviciu personalizat clientului, coaforul își demonstrează exclusivitatea și indispensabilitatea, iar rutina nu mai are loc a fi. Și părul capătă exact ceea ce are nevoie: elasticitate, strălucire, rezistență, se accelerează creșterea, și este protejat. Rezultat - client mulțumit.

ESTEL a creat COUTURE LAB 2020 jocul-beauty pentru saloanele de infrumusetare in Romania

Cum functioneaza?

ESTEL COUTURE LAB se bazează pe efectele sinergice ale măștii și samponului, activate de boosterele cu un set unic de componente de înaltă tehnologie. Mixarea măștii sau a șamponului cu unul sau mai mulți amplificatori oferă un produs complet nou - o mască sinergică/șampon sinergic cu o eficientă garantată.

Șampon Couture Lab + Booster COUTURE LAB = Private Shampoo Synergy COUTURE LAB.

Mask Base COUTURE LAB + Booster COUTURE LAB = Private Mask Synergy COUTURE LAB.

Ce posibilităti noi ai cu ESTEL COUTURE LAB?

Utilizează împeună cu șamponul sau masca un booster din 3 pentru un rezultat specific

Creează o mască sinergică sau șampon-sinergic din 2-3 boostere;

Aplică diferite măști -sinergie pe anumite zone ale părului.

Sampon Mixology Base + bustere  ESTEL Couture Lab pentru salon

Colecția COUTURE LAB cuprinde:

  • Mask Base COUTURE LAB - mască de baza - este o bază ideală pentru a o mixa cu un booster. Contine ceramide care îmbunătățesc structura părului, iar lipidele din compozitie refac echilibrul lipidic.
  • Booster Recovery COUTURE LAB (BR5) – booster cu funcția de restaurare a părului - restabilește părul la toate nivelurile, elimină efectele factorilor de mediu negativi și asigură protecție antioxidantă. Contine clorofilă care determină întărirea membranei celulare și asigură un efect antioxidant. Colagenul ajută la reconstrucția stratului cuticular, oferă elasticitate, iar carotenul protejează de la fragilitate, menține integritatea vârfurilor părului, protejează împotriva distrugerii la expunere fată de radicalii liberi. Vitaminele E și D oferă protecție împotriva subțierii și fragilității.
  • Booster Hydration COUTURE LAB (BH5) – booster pentru hidratarea părului - furnizează intens umiditatea necesară structurii părului și o mentine în interior.Contine acid hialuronic și proteine din lapte. Acidul hialurnic ajută la retenția moleculelor de apă în straturile profunde ale părului, protejează cuticula. Proteina din lapte hrănește intens părul
  • Booster Gloss COUTURE LAB (BG5)– booster care conferă strălucire părului - crește capacitătii de reflectare a luminii, strălucire bogată cu nuanțe de lux. Are la bază sucul de yacon care vitaminizează și mineralizează părul, asigurând o nutriție intensă și capacitatea de a reflecta lumina. Elastina reface elasticitatea și finețea părului.
  • Sampoo Base Couture Lab - baza perfectă pentru introducerea booster-ului activ. Contine proteine din grâu care refac structura părului și colagen care ajută la reconstrucția cuticulei.
  • Extracare booster couture lab (E5) - booster pentru terapie intensivă. Conține un complex de pantenol, polizaharide și extract de licorice. Pantenolul ajută la refacerea structurii părului, polizaharidele hidratază intens, iar extractul de licorice deține un efect antibacterian, reface netezimea și elasticitatea părului.
  • Prebiotic booster couture lab (P5) – curățare delicată și protejarea părului și a pielei. Conține Probiotic BioEcolia®care consolidează structura părului, creând o barieră de protecție. Asigură refacerea umiditătii și lipidelor. FluidipureTM 8G din componența sa asigură protecția împotriva microorganismelor responsabile pentru boli de piele, normalizează microbiomul cutanat.
  • Multivitamin booster couture lab (V5) - booster pentru întărire și vitaminizarea părului și a scalpului. Conțne provitaminele B5, B3, și Vitamina C. Provitamina B5 întărește rezistenta părului, iar provitamina B3 previne pierderea prematură a părului și stimulează creșterea. Vitamina C hrănește foliculii părului, încetinind îmbătrânirea.

Îngrijirea clienților începe în salon și continuă acasă.

Creează o mască sinergică unică, special concepută pentru clientul tău – va fi atu-ul tău în jocul de frumusețe!

Începe jocul Beauty Couture Lab

1 – Implică clientul la crearea formulei personalizate

2 - Fă un șamon sau o mască sinergică amestecând baza și unul sau mai multe boostere

3 - Notează rețeta.

4 - Oferă clientului această mască într-un format mini.

5 - Bucurați-vă împreună de rezultat!

Lasă frâu liber fanteziei! Mixează! Distrează-te la maxim!

Vezi toate produsele Couture Lab aici

ESTEL a creat COUTURE LAB 2020 jocul-beauty pentru saloanele de infrumusetare

sus