✦VEZI PROMOTIILE NOASTRE✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

ESTEL Professional - Stilist și Partener oficial la Kasta Morrely Fashion Week

Autor: Estel Romania

31.10.2019

A devenit o frumoasă tradiție sa participam ca partener oficial și ca stilist oficial la Kasta Morrely Fashion Week, un show de moda ce vine să susțină industriile creative în România. Astfel echipa de stilisti Estel Professional România va avea din nou grija de aranjarea părului a tuturor modelelor ce vor ieși pe podium în cele trei zile ale evenimentului.

Iar pentru toți invitații și participanții evenimentului Kasta Morrely Fashion Week, editia a IX-a, Estel Professional România oferă o reducere de 30% la toate comenzile de produse plasate online pe estel.ro in perioada 1 - 5 noiembrie*. Tot ce trebuie să faci, este sa inregistrezi un cont pe estel.ro si sa scrii “Kasta Morrely” in notă la plasarea comenzii de produse online. 

 VEZI PRODUSELE 

Festivalul Industriilor Creative® este un proiect civic al Organizației Kasta Morrely, ce foloseşte competenţele organizatorilor săi în tehnicile creării imaginii de interes general prin profesionalism în organizare şi pe podiumul de modă. Misiunea festivalului este promovarea dezvoltării antreprenoriatului creativ și a foarte importantului domeniu al industriilor creative din România printr-un spectacol internaţional bianual organizat la cel mai înalt standard.

Festivalul Kasta Morrely Fashion Week promovează elaborat competitivitatea națională și internațională a designerilor, brandurilor și școlilor din zona modei, designului vestimentar și ingineriei textile din România, cât și a companiilor modele de reușită din țara noastră din domenii conexe deschise către manifestările de top ale civilizaţiei actuale. 

În perioada 1-3 noiembrie 2019, Sala Polivalentă din Iași este din nou gazda Festivalul Industriilor Creative® – Kasta Morrely Fashion Week®, ediția a IX-a. Evenimentele de interes general ale festivalului sunt încununate de cea de-a VI-a ediţie anuală  Gala Premiilor în Industriile Creative®, prima de acest fel din lume.  

Așadar, între 1 – 3 noiembrie vă dăm întâlnire la Iași, la Festivalul Industriilor Creative. Intrarea publicului se realizează exclusiv pe bază de invitație.

Contact 0721.357.357 și pe pagina evenimentului pe Facebook

Și desigur, nu uitați de oferta speciala de reducere 30% din partea Estel Romania la toate comenzile palsate pe estel.ro intre 1 si 5 noiembrie, 2019 

*Oferta disponibila doar pentru clienti fizici.

sus