✦25-40% reducere de BLACK FRIDAY✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

În backstage la Kasta Morrely Fashion Week

Autor: Estel Romania

13.03.2020

Estel  Professional și-a debutat primul parteneriat vestimentar Haute Couture în România în 2018, alături de Kasta Morrely, iar în această primăvară sărbătoresc 5 ediții de colaborare. Obiectivul acesteia este de a arăta că Beauty și Fashion Haute Couture pot coexista perfect pentru o dezvoltare durabilă.

Estel Professional nu este doar un brand de produse profesionale. Este un concept, un proiect, a cărui motto este parteneriat și progres unilateral. Organizația Kasta Morrely își propune promovarea acelorași valori, în interesul binelui civic. Iată deci doi titani care s-au alăturat într-o activitate armonioasă în scopul evoluției și dezvoltării.

Ce este evenimentul Kasta Morrely Fashion Week?

De ce să te oprești la rochie când poți avea o coafură haute couture și un machiaj decadent care să se potrivească?

Mereu se pune întrebarea cum, sau dacă o coafură pune în valoare o ținută vesimentară. Este dificil de judecat, dar relația pare a fi o căsătorie, un give and take - în timp ce artistul couturier trebuie să-și transpună munca într-o formă de produs ușor digerabilă, hair stylistul îi poate oferi oportunitatea de a inova cu designul, de a spune o poveste....

Pentru echipa de coafori Estel, evenimentul Fashion Week este în fiecare ediție o provocare, care îi găsește emoționați, transpirați, aplicați în meseria lor. Se lucrează contra timp, asiduos, într-un du-te vino pe care îl intâlnim în spatele cortinelor la teatru, operă, sau cinema. Să pui cireașa pe tort este uneori un lucru migălos, dar îți procură satisfacția fine dining-ului. Și cărui gurmand de frumos nu i-ar plăcea să guste această armonie?! Fiecare defilare pe podium este o experiență unică și bogată, unde spectatorii pot aprecia fiecare detaliu în abordarea stilistică, din cap până la picioare. Într-adevăr, încoronarea unei ținute vestimentare este un păr aranjat în același stil, iar acest mesaj este trasnpus pe scenă în cadrul evenimentului.

Așadar echipele Estel Professional și Kasta Morrely - aceste două povești de succes se combină sezonier, pentru a crea o armonie extraordinară: un adevărat mix între ținute, coafuri, oameni frumoși și talentați.

Vă aștepăm la ediția aniversară a celui mai impunător fashion show din România Kasta Morrely Fashion Week – proiectul artelor ce înfrumusețează omul. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Iași în perioada 24-26 aprilie.

sus