✦VEZI PROMOTIILE NOASTRE✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

NOU! Balsam nuanțator pentru păr ESTEL LOVE TON

Autor: Estel Romania

20.10.2021

Experimentarea cu nuanțele părului a devenit accesibilă și sigură. Experții ESTEL au avut grijă de acest lucru prezentând balsamul nuanțator Love Tone.

Formula nu conține amoniac, alcool sau peroxid de hidrogen în formulă.

  • Nuanțare ușoară
  • Strălucirea și protecția părului
  • Efect de condiționare

Cum functionează?

Produsul nuanțează ușor suprafața părului fără a-i deteriora structura și prevene pătrunderea pigmentului. Datorită componentelor îngrijitoare din compoziție, balsamul hrănește și hidratează părul, îi mărește densitatea și elasticitatea. Un bonus suplimentar de la ESTEL Love Ton este efectul de condiționare. După aplicarea balsamului, părul devine neted, puternic și strălucitor. Ușor de pieptănat și aranjat.

Produsul are o paletă largă de culori și oferă îngrijire delicată a părului. Nu conține peroxid de hidrogen în compoziția sa fără amoniac. Produsul afectează exclusiv stratul superior al firului de păr și se spală treptat după aproximativ 7-9 spălări. Balsamul se aplică uniformă cu ușurință, condiționează, lasă părul viu, moale și strălucitor. Estel Love Ton este unul dintre cele mai populare produse de pe piața produselor cosmetice pentru păr din spațiul Est-European. Acesta îndeplinește toate standardele internaționale de calitate și are milioane de recenzii extraordinare.

Intensitatea nuanței obținute depinde de timpul de expunere al balsamului pe păr: 10 minute - o nuanță ușoară, 30 de minute - o culoare mai saturată. Când aplici produsul, folosește mănuși de protecție pentru a proteja mâinile și unghiile de pete.

ESTEL LOVE TON - 19 nuante ale iubirii!

Sigur vei găsi culoarea ta preferată.

sus