✦VEZI PROMOTIILE NOASTRE✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Vopsele de par Estel pentru vopsirea la domiciliu

Autor: Estel Romania

11.12.2020

Dacă preferi să îți vopsești părul acasă, acum ai oportunitatea alegerii din gama de vopsele speciale ESTEL Professional. Acoperă firele albe sau fă un refresh la culoarea părului, cu una din vopselele gamei Estel. În doar mai puțin de o oră obții culoare nouă a părului, acasă.

Alege din gamele Estel Celebrity, Love sau Only vopsea potrivită pentru tine! Vei putea acoperi firele albe, colora sau doar înviora culoarea naturală a părului.

Vopsea-gel permanentă pentru păr ESTEL ONLY 

Vopsire de durată + îngrijirea complexă a părului

NUANȚE CU REFLEXII VARIATE: Sistemul unic de vopsire Color Reflex permite pigmenților de culoare să pătrundă în profunzimea structurii firului de păr pe întreaga lungime și să se fixeze în siguranță, pe interior, asigurând culoarea aprinsă și saturată.

LUCIU DE DIAMANT: masca pentru părul vopsit creează un nor de protecție în jurul firului de păr, făcând nuanța mult mai profundă și mai strălucitoare. Părul obține netezime, elasticitate și se umple cu luciu de diamant.

SER-PROTECȚIE PENTRU CULOAREA PĂRULUI ESTEL BEAUTY HAIR LAB - Doar un singur produs poate include cinci nivele de protecție , dacă formula acestuia este construită pe baza complexului activ Quat-acril și ulei de argan.

ESTEL ONLY este foarte populară în rândul celor care își vopsesc părul în nuanțe de roșu sau aramiu, deoarece tocmai paleta de culori ESTEL Only oferă o selecție foarte largă de nuanțe de roșu, violet, mahon și cupru. Dar trebuie să înțelegeți că durabilitatea rezultatului vopsirii nu poate fi obținută fără a afecta cuticula părului. Fiecare astfel de colorare face părul mai poros, ceea ce duce la uscăciune și fragilitate lui. Deci părul necesită îngrijire constantă, care se reduce la utilizarea produselor care acoperă părul cu o peliculă de protecție și îl regenerează.

Vezi produsele ESTEL Only


Vopsea-Cremă permanentă pentru păr ESTEL LOVE.

Acțiune fină asupra structurii părului. Compușii vopselei asigură o vopsire grijulie și îngrijire minunată.

Îmbogățită cu compuși naturali - ulei de ylang-ylang și ceară de albine , formula garantează o îngrijire de calitate , aplicare uniformă și acoperirea părului alb 100% . Ca rezultat , părul capătă vitalitate și o culoare profundă.

Protecție grijulie împotriva factorilor externi și luciu de cristal.

După amestecarea componentelor, se obține o compoziție destul de groasă. În ciuda consistenței, prea vâscoase la prima vedere, compoziția se distribuie perfect pe păr. După utilizare părul are o acoperire uniformă și o culoare bogată (chiar și părul alb), care se va spăla treptat din păr în timps de una până la două luni. Acest lucru sugerează că vopseaua are acțiune moale și nu afectează părul foarte profund, fără a-i schimba semnificativ structura.

Vezi produsele ESTEL Love


Vopsea-îngrijire semipermanentă pentru păr ESTEL CELEBRITY

LUX - Formula profesională permite crearea nuanțelor expresive, asigurând o culoare cu luciu natural.

PERFECȚIUNE - Uleiul de avocado și keratina ajută la regenerarea și îndreptarea structurii părului, conferindu-i netezime perfectă și efect de mătase.

UNICITATE - Tehnologia brevetată de creare a culorii asigură un rezultat rezistent , păstrând calitatea miunată a părului.

Vopseaua-îngrijire nu conține amoniac, acoperă optim firele albe. Dacă aveți mai mult de 50 % păr alb, vă recomandăm să utilizați vopseaua rezistentă din gama ONLY sau LOVE. 

Vezi produsele ESTEL Celebrity


Totul de ce ai nevoie pentru vopsirea parului acasă - în cutiile de vopsea Estel Only, Love, Celebrity 

Toate cutiile de vopsea includ un set standard minim pentru vopsirea părului acasă - un tub de vopsea cremă, oxidant, mănuși de protecție și instrucțiuni. Este important înainte de utilizare să faceti un test la sensibilitate și să urmariți cu atenție instructiunile de utilizare a vopselei. De asemenea, veți avea nevoie de un vas de amestec din plastic și o perie pentru a aplica amestecul de culori pe păr. 

După vopsire, nu uita să alegi și produse îngrijire, care prelungesc rezultatul vopsirii, luciul și intensitatea culorii noi a părului tău. Alege șampon, balsam, masca și alte produse îngrijire din gamele

Curex Color Save  Otium Color Life  Couture Luxury Color

 


 

sus