✦VEZI PROMOTIILE NOASTRE✦

Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +40 747 056 359

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

SPA pentru par cu OTIUM THALASSO THERAPY

Autor: ESTEL Romania

21.07.2021

Ritualul SPA pentru păr OTIUM THALASSO THERAPY - este o cale ușoară, sigură și plăcută pentru frumusețea și sănătatea părului. 

ESTEL OTIUM THALASSO THERAPY activează toate simțurile și acționează la mai multe niveluri. Aceasta este o sesiune de relaxare, aromoterapie și îngrijire atentă a părului și a scalpului.

Principalele ingrediente ale produselor sunt: algele roșii, minerale marine și argilă verde montană. Acestea saturează părul cu microelemente și vitamine, hidratează profund, au un efect de detoxifiere și protejează împotriva efectelor negative ale factorilor externi. Curățarea delicată a scalpului, formula produsului reîmprospătează, tonifiază, normalizează activitatea glandelor scalpului și asigură un efect anti-sebo.

Aroma are un rol foarte important în timpul ritualului SPA. Note de lime,  rășini lemnoase și ghimbir acoperă cu un val de prospețime și plăcere. Parfumul relaxează, influențează  într-un mod pozitiv și ajută la ameliorarea stării de bine.

Alege tratamentul SPA special pentru nevoile individuale ale fiecărui client.

OTIUM THALASSO THERAPY ANTI-STRESS special pentru un scalp sensibil și păr slăbit.

Formulele produsului sunt saturate cu minerale de argilă roșie și extracte de alge roșii, neutralizează efectele stresante ale factorilor externi negativi, hidratează perfect părul uscat și slăbit, asigură regenerarea scalpului, tonifiază pielea și umple celulele scalpului cu energie. 

OTIUM THALASSO THERAPY DETOX - recomandat pentru toate tipurile de păr și scalp.

Ameliorează starea părului și scalpului după efectele dăunătoare ale toxinelor și radicalilor liberi, restabilește structura părului, ajută la întărirea imunității împotriva acțiunii negative a factorilor externi și conferă scalpului un confort absolut. Efectul de detoxifiere este asigurat de compoziția produselor: argilă verde, extract de alge roșii și un complex de oligoelemente extrase din adâncurile oceanului. 

OTIUM THALASSO THERAPY SEBO-CONTROL recomandat pentru păr și scalp care au nevoie de un control special al sebumului.

Datorită complexului de argilă galbenă și extract de alge roșii, precum și celei mai noi tehnologii FLUIDIPURE ™ 8G, părul și pielea capului sunt curățate de sebum și mătreață, semnele iritației dispar și apare senzația de prospețime de lungă durată.

Armonia dintre lumea interioară și exterioară a omului - aceasta este filosofia OTIUM THALASSO THERAPY, care se realizează prin formule perfecte ale produsului, aroma relaxantă și desigur rezultatul procedurii pe care clientul îl va simți timp îndelungat.

OTIUM THALASSO THERAPY - păr mai sănătos, puternic și plin de luciu și energie.

ESTEL Romania - partener de încredere al hairstiliștilor.


 

sus