Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

LOTHMANN Paris produse profesionale pentru hairstilisti si saloane

Autor:

24.05.2023

Produsele profesionale pentru hairstilisti si saloane - Lothmann Paris acum si in Romania.

Creatorul brandului Therry Lothmann activeaza ca frizer din 1977, a creat brandul în 1983 si s-a dezvoltat în mai multe domenii, dar mereu în domeniul frumusetii. Lothman Paris este prezent în 12 țări, are o gamă a peste 300 de produse profesionale de coafură. Exclusiv pentru saloanele de coafura.

Vopselele profesionale UNITED COLOR Shine fără amoniac și UNITED COLOR Intense cu amoniac - culori intense și luminoase, acoperirea părului alb și combinații creative nesfârșite. Know-how-ul și tehnologia de producere sunt foarte specifice: vopseaua se incalzeste la 40°C înainte de a fi ambalata sub azot. Formula vopselelor acționează delicat asupra parului datorită tehnologiei exclusive: fără adaos de parabeni, SLS sau acid tioglicolic. Procesul de alcalinitate scăzută promovează pătrunderea micropigmenților în păr 99,98%. Oxidarea este mai moale, deoarece este mai puțin necesară deschiderea cuticulei părului, ceea ce protejeaza structura părului. Prin urmare, părul este mai puțin deteriorat, iar reflexele rămân strălucitoare și intense mai mult timp. Cele două forme ale gamei UNITED COLOR oferă o paletă completă de tonuri și reflexe, cu și fără amoniac. Toate sunt prezente pe aceeași diagramă de culori.

United Color Intense Acoperă 100% din părul alb. Formula cu amoniac și ulei de argan care, datorită continutului natural în vitamine, acizi grași esențiali, acid linoleic, Omega 6 și 9, aduce imediat putere și hidratare părului uscat și fragil. Crema coloranta profesionala UNITED COLOR a fost formulata cu micro-pigmenti pentru a oferi nuante intense si de lunga durata. 85 nuante.

United Color Shine Fara miros fara amoniac. Acoperă 100% din părul alb prin optimizarea reflexiilor. În plus, vopseaua protejează împotriva efectelor poluării, a soarelui și a radicalilor liberi datorită untului de shea, care este hrănitor și antioxidant. Crema coloranta profesionala UNITED COLOR a fost formulata cu micro-pigmenti pentru a oferi nuante intense si de lunga durata. 33 nuante pentru toate gusturile.

United Color Essentials 15 nuanțe de vopsea permanenta fără resorcinol, PPD și amoniac pt nuanțe naturale. Fără substanțe chimice alergene, riscul de reactii alergice este redus la minimum. Gama Essential acoperă 100% părul alb și deschide parul până la 4 tonuri. United Color ESSENTIAL oferă protecție maximă a părului. Datorită aloe vera parul devine strălucitor, moale și mătăsos.

Produsele pentru decolorare si ingrijirea parului blond - United Blond

Vopsea toner fara amoniac Blond and Shades - nuantele Blonde Shades permit să nuantati blondurile, după tehnici de balayage sau decolorare, în doar câteva minute la scafa. Nuantele Blonde vin sa personalizeze blondul pentru un rezultat care se doreste a fi unic. Nuante nelimitate de blond cu cele 6 culori Blonde Shades: sampanie, sidef, bej, girly, argintiu, Cendre.

United Color Addict Lothmann Paris - gama de sampoane si masti îngrijire, regenerare și nuantare. Revigorează culoarea și îți intensifică reflexiile, având grijă în același timp de părul.

Produsele ingrijire NUTRIVITAL Lothmann Paris

Zi de zi, parul este afectat de factorii externi si isi pierde stralucirea. La fel ca pielea, parul tau trebuie rasfatat.  De aceea Lothmann Paris a dezvoltat un set de produse care ingrijesc parul in timp ce il hranesc cu ingredientele active precum acid hialuronic, keratina, proteine de grau sau bumbac. Hidratarea, hrănirea și protejarea sunt prioritățile gamei NUTRIVITAL Lothmann Paris. La toate etapele, NUTRIVITAL asigura tratament pentru par: șampon, mască atunci când vă spălați părul, dar produse pentru rutina zilnica de înfrumusețare a părului. NUTRIVITAL by Lothmann Paris - tratamente adaptate tipului de păr și sensibilitatea acestuia. Produsele NUTRIVITAL reconstruiesc parul, il revitalizeaza si il protejeaza in acelasi timp.

Părul este mai puternic, își recapătă vitalitatea și strălucirea!

Nutrivital United Color - gama speciala pentru parul vopsit.

Nutrivital HAUTE NUTRION creează o peliculă protectoare în jurul fibrei capilare datorită vitaminei B5, care se leagă de cheratina părului.

Nutrivital COLOR BLOND este gama speciala pentru păr blond natural, decolorat sau grizonat.

Nutrivital NUTRI PROTECT pe bază de plex protejează fibra părului în timpul tratamentelor „chimice” precum decolorarea, vopsirea, ondularea permanenta sau îndreptarea parului. Aceasta păstrează moliciunea fibrelor de păr. Îmbunătățește vizibil strălucirea și ajuta la descurcarea părului și luptă împotriva uscăciunii.

Nutrivital TEXTURE raspunde problemelor parului fin, cret sau drept! Părul creț trebuie să fie hrănit și hidratat in mod special, deoarece este, prin natura sa, foarte uscat.

Nutrivital Everyday - gama de ingrijire zilnica pentru un par frumos si stralucitor zi de zi

Nutrivital OLÉO VITAL a fost special concepută pentru părul creț și ondulat. Hraneste parul in profunzime, redefineste buclele si le mentine sanatoase.

Styling Lothmann Paris - oferă o gamă de fixative, geluri și ceară special concepute pentru toate tipurile de păr.

SC Estel SVX Group - distribuitor exclusiv in Romania.

sus