Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Produse profesionale de păr Abril et Nature - 100% Vegane, acum în România

Autor:

15.07.2022

Abril et nature - produse de calitate și cu o eficienta spectaculoasa, cu rezultate ce se vad dupa prima utilizare! Produse naturale, 100% vegane! Produs in Spania. In curand si in Romania.

Valorile noastre

100% vegane - Produse fără ingrediente de origine animala. 

Fara urme de carbon - Zero emisii de CO2 în producția produselor noastre.

Ingrediente naturale - Ingrediente active din plante și extracte naturale.

Non violenta - produsele nu sunt testate pe animale!

Abril et nature ofera consumatorilor siguranta ca vor utiliza produse de ultima generatie si de cea mai inalta calitate.

Sortimentul diversificat de produse este menit să rezolve o problema concreta a parului. Produsele pot fi utilizate zilnic si combinate intre ele.

Colectia - Celule Stem

Gama de produse cu celule stem este alcătuită din cinci serii și un finisher care conțin, printre alte ingrediente active, si un extract de celule stem vegetale obținut din mărul elvețian Uttwiler Spätlauber. Acestea, sunt fracționate până devin microparticule, se infiltrează usor în interiorul cortexului firelor contribuind la regenerarea și întinerirea părului. Tratamentele sunt grupate pe fiecare tip de par in functie de faptul ca este gros, normal, fin sau cret/ondulat.

  • Age Reset - seria de produse pentru păr cu celule stem vegetale ce regenerează firele de par și oferă mai multa densitate si mai mult volum. Hidrateaza intens și restabileste umiditatea naturală oferind părului mai multă strălucire. Conține extract de trandafir de Damasc, ceai negru, ceai verde, proteine ​​din grau etc.
  • Essential Light - produse cu extract de cultura de celule stem vegetale special pentru par fin si delicat care are nevoie de volum fara a-l îngreuna. Conține uleiuri hidratante, extract de piper negru și scoarță de copac Inga Alba. Curăță profund, dar delicat, părul și scalpul.
  • Cell Innove - produse cu extract de cultura de celule stem din plante special pentru parul deteriorat. Îmbunătățește elasticitatea și rezistența la rupere a părului. Repara si regenereaza firele deteriorate, intinerind parul, facandu-l moale si stralucitor. Îmbunătățește aspectul general al părului prin netezirea cuticulei și creșterea strălucirii acestuia.
  • Gold lifting - gama de produse pentru păr cret. Regenerează firele de păr și definesc onduleurile datorită ingredientelor active. Recuperează umiditatea naturală a părului creț și controlează formarea buclelor. Părul este din nou puternic și elastic, arată sănătos și plin de strălucire.
  • Sublime - produse indicate pentru parul foarte deteriorat, gros si poros, formula contine celule stem si acid hialuronic. Repara daunele interne si externe ale parului cu un efect de lunga durata, par sanatos si hidratat. Produsele Sublime sunt foarte hidratante și hrănitoare, oferind vitalitate și strălucire intensă. Datorită celor două ingrediente active principale, reușesc să repare partea externă și internă a fibrei capilare. Complexul de proteine ​​vegetale repară structura keratinei din interiorul cortexului. Acidul hialuronic readuce nivelul optim de hidratare - par neted, moale si rezistent la rupere.
  • Splendor Essence - serul anti-age pentru par cu formula bazata pe amestec de uleiuri și extracte vegetale extrem de eficiente ce dau rezultate instantanee. Potrivit pentru toate tipurie de par.

Colectia Nature Plex

Protecția și repararea părului inainte de proceduri agresive si actiunea factorilor de mediu. Conține Cysteine ​​​​Bond Complex, un complex creat de abril et nature care regenerează legăturile disulfuroase ale lanțurilor de keratine din par, reparând legăturile rupte și întărind părul din interior. Seria Treatment Nature-Plex: produse pentru pregătirea și repararea părului înainte de proceduri agresive (decolorare, îndreptare sau ondulare permanentă etc.). Seria cu protectie solara pentru par: protectie in timpul expunerii la soare, apa de mare si clor. Are filtru UVA si UVB. 

  • Treatment - ingredientul activ inovator și exclusiv Cystine bond complex (Plex) - pătrunde în interiorul lanțului de keratina, în cortex, pentru a se localiza în legăturile disulfurice rupte, a le reconecta și a le repara. Repară și întărește legăturile cheratinice, prevenind astfel ruperea părului. Asigura protectie maxima a parului in timpul lucrarilor tehnice agresive, precum decolorarea, permanenta sau aplicarea de vopsele.
  • Sunscreen - radiațiile UVA și UVB rup legaturile disulfurice din keratina. Părul este deteriorat și slăbit. Razele soarelui cauzează degradarea culorii, atât în ​​părul natural, cât și în cel vopsit. Apa sarata deshidrateaza parul. Clorul din piscine deteriorează firele de par, îndepărtează stratul lipidic natural al părului și îi afectează culoarea. Pentru a preveni si rezolva această problemă, abril et nature a creat două produse de protecție a părului cu actiune multipla Nature-Plex Hair Sunscreen. Produsele contin ulei de macese, unt de Shea, acid hialuronic, extract de cultura de celule stem vegetale, extract de caviar, bogat in vitaminele A, D, E si B12. Produsele Sunscreen Nature Plex Abril et Nature - hranesc, hidrateaza si repara parul. Protejeaza si măresc rezistența la rupere.

Colectia Keratin 

Keratin Line gama de produse care va injecta parul cu cheratina, completandu-i structura atât externa cât și interna. In acest fel se realizeaza o reparatie totala, refacerea firelor si sigilarea cuticulei.

  • Keratin Treatment - produse tratament reparatoare pe baza de cheratina. Refac structura cheratinei parului atat din interior cat si la suprafata. Redă părului flexibilitatea și puterea naturală, prevenind ruperea.
  • Thermal Treatment - protectie termica impotriva daunelor provocate de temperaturile inalte - feon, placa pentru par. Contine hidrolizat de cheratina care patrunde mai adanc sub influienta caldurii.

Colectia Nutrition

Nutrition Line este o gama de produse care restructurează în mod specific părul, în acele zone în care este cel mai necesar, oferind energie pozitivă părului. Linia Nutrition este formata din trei linii de produse tratament reparatoare foarte asemanatoare dar cu caracteristici proprii in functie de nevoile parului.

  • CBD - produse tratament pentru detoxifiere ce ofera o senzatie placuta de relaxare si cu efect antistres. Cu efect purificator și revitalizant. Spa pentru păr și scalp.
  • Energic - produse tratament încărcate pozitiv care neutralizează încărcătura negativă a părului deteriorat, parul devine mai puternic si mai ascultator. Pentru păr normal sau gros. Cu o concentratie mare de hidrolizat de keratina, care recupereaza forta, elasticitatea si rezistenta la rupere a firelor. Recuperează umiditatea naturală a părului, prin aportul de uleiuri vegetale naturale hrănitoare, foarte asemănătoare cu lipidele scalpului.
  • Rehidration - produse tratament pentru părul care suferă daune cauzate de expunerea de la soare, plajă sau piscine: ruperea fibrelor de cheratina si uscare. Recuperează lipidele naturale ale părului și rezolva problemele parului uscat.

Colectia Correction 

Gama de produse pentru îndreptarea si netezirea parului ondulat si pufos. Contine ingrediente active de netezire derivate din cisteină care nu afectează părul, si pot fi folosit cât de des este necesar. Formulat cu ingrediente active derivate din aminoacizi asemanatori cu cei ai parului, actioneaza delicat cu parul si scalpul. Crește rezistența părului la rupere.

  • Nature Frizz - produse pentru controlul eficient al frizului si intretinerea parului pufos. Cu ingrediente active reparatoare și ingrediente hidratante care redau frumusețea, strălucirea și flexibilitatea părului deteriorat.

Colectia Fepean

Tratamente tricologice pentru rezolvarea celor mai frecvente trei probleme ale parului si scalpului - caderea parului, matreata si excretia excesibva de sebum. Acestea se bazeaza pe cele mai recente inovatii pentru a obține cele mai bune rezultate cât mai repede posibil. Ingrediente de origine naturală.

  • Prevention - tratamente impotriva căderii părului din cauze nutriționale sau androgenetice. Cu compusi de origine naturală. Regenerează și întăresc fibra capilară. Contin vitamine B5, B6 și celule stem.
  • Anti dandruff - tratament pentru par cu toate tipurile de matreata - matreata uscata si matreata uleioasa. Contine o combinatie de ingrediente active cu actiune bacteriana si fungicida care inhiba aparitia ciupercii Malassezia furfur, principala cauza a matreatii.
  • Greassy hair - produse tratament anti-sebum pentru par gras. Regleaza hipersecretia sebacee cu ajutorul biosulfului natural, purificand scalpul si imbunatatindu-i starea sanatatii. Produs cu extracte de plante obtinute in mod natural.

Produse de styling

  • Dynamic - gama de creme fixative Dinamic asigura toate nevoile de finisare si fixare a coafurii. Fixare puternică și foarte puternică, îmbunătățirea aspectului buclelor sau finisaj mat. Acoperirea parului cu o pelicula uniforma si proprietati de restyling timp de 48 de ore dupa aplicare.
  • Final style - spume pentru fixarea tuturor tipurilor de coafuri si forme. Concomitent oferă regenerarea și condiționarea părului. Atingere moale și finisaj strălucitor.
  • Styling spray - gama de spray-uri fixative April et Nature ce vor ajuta sa fixati coafura, oferind fixare ridicată și rezistență la umiditate. Nu lipeste parul chiar si dupa folosirea instrumentelor termice de coafare.

Colectia COLOR - exclusiv pentru hairstilisti

Produsele din colectia Color include un sortiment vast de produse pentru hairstilisti - decolorare, vopsirea și nuantarea părului, precum și îngrijirea părului vopsit sau decolorat pentru a proteja și menține culoarea și strălucirea.
Abril et Nature Color - produse moderne care fac lucrul hairstilistilor mai ușor și nu deteriorează părul. Culori vibrante, decolorare vegana cu celule stem, vopsirea prin încapsularea culorilor in firul de par, nuantatoare și multe altele — pachetul complet de produse pentru par pentru crearea și menținerea celor mai moderne si vibrante culori.

  • Revitalizing - seria tehnica - tratament cu pH acid pentru refacerea părului dupa tratamentele tehnice alcaline; colorare, nuantare, ondulare, indreptare chimica, decolorare, tehnici de suvitare. Fixeaza si protejeaza culoarea, mareste rezistenta culorilor, oferind parului mai multa vitalitate, stralucire, elasticitate si flexibilitate.
  • Nature Flash and Toner Color - nuantare semipermanenta in culori extravagante și naturale. 7 culori fantezie (plus masca neutra) și 8 culori naturale. Produsele contin complexul exclusiv de îngrijire a părului - Cysteine ​​Bond.
  • Bleaching - produsele pentru decolorare vegana Abril et Nature au o formula creata conform celor mai recente tehnologii și cele mai inovatoare ingrediente active pentru a oferi cele mai bune rezultate, protejând părul pe tot parcursul procesului de decolorare și minimizând daunele.
  • Nature Oxy - gama de oxidanți care se combină cel mai bine cu vopselele NatureColor. Compoziția specială realizează o fixare mai bună a pigmentilor și o culoare mai vie parului. 

Abril et Nature - produse cosmetice ecologice de înaltă calitate pentru păr, fabricate conform celor mai inalte standarde de calitate. 

Estel Romania - distribuitor exclusiv in Romania a produselor vegane profesionale pentru par Abril et Nature.

Produse noi și recomandate

image

Abril et nature Flash and Toner

Masca nuantatoare cu acid hialuronic pentru par Nature Tonner Abril et Nature 12.1 Blond foarte deschis gri, 100 ml

47 RON
Stoc epuizat
image

Abril et Nature Nutrition

Set miniproduse cu ulei organic din seminte de canepa pentru par CBD Abril et Nature (Sampon 30ml, masca 30ml)

30 RON
Stoc epuizat
image

Abril et Nature Nutrition

Set miniproduse cu efect anti-frizz pentru par uscat si degradat Energic Nutrition Abril et Nature (Sampon 30ml, masca 30ml)

30 RON
În stock
image

Abril et Nature Correction

Masca anti frizz si netezire pentru par gros si pufos Correction Abril et Nature, 1000 ml

293 RON
În stock
image

Abril et Nature Fepean Prevention

Ulei exfoliant pentru par si scalp Abril et Nature, 200 ml

92 RON 123 RON
În stock Promo -25%
image

Abril et Nature Stem Cells Gold Lifting

Ser cu celule stem ingrijire par cret sau ondulat Gold Lifting Abril et Nature, 500 ml

342 RON
În stock
image

Abril et Nature Stem Cells Age Reset

Spray cu celule stem vegetale pentru volum si densitate pentru par subtire si fin Age Reset Abril et Nature, 200 ml

99 RON
În stock
image

Abril et Nature Fepean Anti Dandruff

Sampon anti-matreata si pentru scalp problematic Abril et Nature, 250 ml

78 RON 104 RON
În stock Promo -25%
image

Abril et Nature Nature Plex

Sampon pentru regenerarea intensa a parului Nature Plex Abril et Nature, 250 ml

93 RON
În stock
image

Abril et Nature Keratin

Ser regenerator cu keratina pentru par degradat Keratin Abril et Nature, 100 ml

99 RON
În stock
image

Abril et Nature Stem Cells Age Reset

Masca cu celule stem vegetale pentru volum si densitate pentru par subtire si fin Age Reset Abril et Nature, 200 ml

122 RON
În stock
image

Abril et Nature Styling

Spuma fixativa pentru par fixare puternica Abril et Nature, 100 ml

64 RON 85 RON
În stock Promo -25%
sus